BİTLİS / TATVAN - Yoncabaşı Ortaokulu

Yoncabaşı Ortaokulu

Adres
YONCABAŞI KÖYÜ MEVKİİ YONCABAŞI KÖY YOLU KÜME EVLERİ BITLIS TATVAN YONCABASI ILK VE ORTAOKULU BLOK NO 1 TATVAN / BİTLİS
Vizyon
Öğrencilerimizi akademik ve sosyal yönden, çağdaş ve ulusal değerler doğrultusunda yetiştirerek, Türkiye’nin önde gelen okulları arasında yer almak ve uluslar arası düzeyde adımızı duyurmaktır. Geleceğin yetişkinleri olan öğrencilerimizin eğitim ve öğretimlerinde daima kaliteyi yüksek tutan, sürekli değişen ve gelişen bir kurum olabilmektir. Dünya standartlarını yakalama yolunda demokratik, laik, çağdaş bireyler yetiştirebilmek , bölgemizde örnek ve lider bir okul olabilmektir.
Misyon
Eğitim hizmetlerinden etkilenen herkesin mutluluğunu sağlayacak nitelikli bir eğitim öğretim hizmetini sunmak; araştıran, geliştiren, yeniliğe açık, sosyal değerlerine sahip, farklı değerlere karşı ön yargısız yaklaşan, yetenek, ilgi ve kişiliklerine uygun eğitim almış başarılı ve mutlu bireyler yetiştirmek için varız.
Başarılar
Okulumuz Bitlis il genelinde yapılan satranç yarışmasında 10 tane birincilik, 7 tane ikincilik 3 tane üçüncülük elde etmiştir .
Öğretmenler okula servis ile gelmektedir.
Yoncabaşı Köyü Tatvan BİTLİS
İlçe merkezine 15 kilometredir.
Diğer Hususlar
Köyümüzde 150´ye yakın hane bulunmaktadır. Öğrencilerimiz köy içinden gelmekte ve taşıma öğrencimiz bulunmamaktadır. Okulumuzun ısınma şekli kaloriferdir. Öğretmen lojmanı yoktur. Öğretmenlerimiz okula öğretmen servisi ile gelmektedir. Tatvan Merkeze uzaklık 11 km´dir.